2024.gadā būs viena diena, kura tiek uzskatīta par nelaimi nesošu datumu; pat senči no šīs dienas baidījās

Šajā gadā ir gaidāms ļoti nelaimi nesošs datums. 2024.gadā būs viena diena, kura tiek uzskatīta par nelaimi nesošu datumu; pat senči no šīs dienas baidījās. Kura tā ir? 

 

Šajā gadā mums atkal nāksies pārdzīvot 29. februāri. Tiek uzskatīts, ka tā sauktais Garais gads nes nelaimi. Ticēt vai neticēt – katra personīga lieta, bet mēs esam izpētījuši zīmes un ticējumus saistībā ar Garo gadu.

Lai gan ne vienmēr ir iespējams pilnībā izvairīties no nelaimes, pastāv daži pasākumi un stratēģijas, kas var palīdzēt samazināt risku vai uzlabot spēju tikt galā ar negatīvām situācijām. Šeit ir daži ieteikumi:

Drošības pasākumi: Ievērojiet drošības pasākumus un rūpējieties par savu fizisko drošību. Tas ietver ceļošanas noteikumu ievērošanu, pienācīgu darba drošības pasākumu ievērošanu un citus pasākumus, lai novērstu negadījumus.

Veselīgs dzīvesveids: Uzturieties veselīgi, ēdot sabalansētu uzturu, nodarbojoties ar fiziskām aktivitātēm un izvairoties no kaitīgiem ieradumiem. Veselīgs dzīvesveids var palīdzēt samazināt slimību risku.

Izmantojiet apdrošināšanu: Iegādājieties piemērotu apdrošināšanu, lai samazinātu finansiālo slogu nelaimes gadījumā. Veselības, dzīvības, automašīnas un citas apdrošināšanas polises var sniegt aizsardzību dažādos dzīves aspektos.

Krīzes plāns: Izstrādājiet ģimenes vai personīgo krīzes plānu, lai zinātu, kā rīkoties negadījuma, dabas katastrofas vai citu neplānotu situāciju gadījumā. Šis plāns var ietvert kontaktpersonu sarakstu, evakuācijas plānu, nepieciešamo aprīkojumu un informāciju par pieejamo palīdzību.

“Ekstra” 24 stundas

Garais gads notiek reizi četros gados. No parastā tas atšķiras tikai ar to, ka februārī ir nevis 28, bet 29 kalendārās dienas. Garā gada ilgums ir 366 dienas, bet parastā gada – 365 dienas.

Lasi arī: “Es nepamanīju vispār, ka viņa sakustētos…” Annas vīrs nāk klajā ar iepriekš noklusētu informāciju

Lasi arī : Latviju satricina, kas Šausmīgs! Sievieti ar sūdzībām par sāpēm vēderā aizsūta mājās – Nākamajā dienā sākas Elle

No kurienes ik pēc četriem gadiem rodas vēl viena diena? Zeme veic pilnu apli ap Sauli aptuveni 365 dienās, piecās stundās un 49 minūtēs. Četru gadu laikā “papildu” stundas veido vienu pilnu dienu.

Ko tas nozīmē, mums? 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment